Klas 2 F kreeg op 3 april les in de Hallen,  Directeur Johan Valster gaf een rondleiding en vertelde over de sociale en commerciële bedrijven die er zitten. De Hallen krijgt jaarlijks meer dan 2 miljoen bezoekers. Niet gek voor een oude tramremise die jarenlang leegstond. Johan zat zelf op het VMBO vroeger en werkte bij een aannemer, maar hij was heel blij dat hij had doorgeleerd en hier directeur was geworden. De mooiste baan van de wereld.

Na de rondleiding gingen de leerlingen in teams naar de Filmhallen, de Foodhallen en sociale fietsenmakerij Recycle om te filmen. Bij de Foodhallen interviewden ze multitalent Randy, die niet alleen hier werkt, maar ook honkballes geeft aan kinderen en politicologie studeert.

Vrijdag 6 april worden de filmpjes op school vertoond bij de afsluiting van de week van de beroepenoriëntatie en profielkeuze. Ze werden begeleid door docente Economie Miriyam Assarhan en mentor Lucile Leerdam en het media team.