Leerlingen uit 3 T interviewen buurtbewoners over hun werk. Verpleegkundige Mariella van Zon: ‘Ik ben meer een doener,’ zegt ze. Mariella vond t geweldig om te leren hoe je lichaam werkt, waar je botten zitten en hoe je spieren bewegen. Maar ook om mensen te helpen en verantwoordelijkheid te nemen. Kijk naar het gesprek op https://youtu.be/R96fevdXRf4 

Leerlingen uit 3 VMBO T filmen en interviewen ouderen uit de buurt over hun werk. Wat hebben ze geleerd, hebben ze adviezen voor jongeren? De leerlingen doen dit tijdens lessen beroepsoriëntatie van Özlem Firat en onder leiding van filmmaker Nadine Kuipers en Corine Ruigrok.

Met dank aan de buurtbewoners, de Regiegroep Oud-West, Buurtsalon Jeltje, Hanna Klomp, Peter Schütt en Özlem Firat. En t mediateam met Joke Bakker, Fairouz ben Salah, Dalal El Ouariachi, Nadine Kuipers, Nies Medema, Corine Ruigrok